Heroes
4 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Serije
Strana 1 od 1
Heroes
„Heroji“ (engl. Heroes) je američka TV serija, stvorena od strane Tima Kringa. Ova serija prikazuje obične ljude koji nakon jednog pomračenja sunca otkrivaju da poseduju nadprirodne sposobnosti. Priča prati nekoliko likova, pri čemu većina njih balansira svakodnevni život, ali ujedno i istražuje svoje novostečene moći. Serija koristi stilove naracije i pripovedanja koji su nalik onima u stripovima.
Serija je imala debi 2006., i prva sezona je doživela veliki uspeh kako od publike, tako i od kritičara. Kasnije sezone, beleže pad gledanosti, da bi 14.05.2010. nakon 77 epizoda NBC (televizija koja je finansirala seriju) objavila da je serija ukinuta. Mnogi blogovi i fan-sajtovi spekulišu da će serija dobiti zaključak kroz filim, ili par završnih epizoda.
Pored podele na sezone koje su korišćene u produkciji, serija je podeljena u tomove koji predstavljaju izvesne celine u priči. Svaka epizoda ima svoje ime, a predstavljena je publici kao poglavlje.
Komentari...
Re: Heroes
Verujem da je OK serija, ali nisam gledala. Ima slican zaplet kao "4400".
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Odgledao sam prvu sezonu i serija je genijalna... Nikad nisam imao vremena da odgledam i ostatak, ali jednog dana...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Odlicna serija , toliko sam se zakacio da sam je nasao na netu i pogledao dvije sezone u nekoliko dana, mislim da daljnje objasnjene o toj seriji nije potrebno
tiksa123- Novice
- Broj poruka : 10
Datum upisa : 27.09.2011
Sad gledam na IMDb.com (mom izvoru svih informacija vezanih za svet filma i serija), i vidim da su stali na cetvrtoj sezoni, i da i dalje imaju visoku ocenu, 7.2/10...
Bas bi volela da pogledam koji put, bilo bi savrseno kad bi je kod nas prikazivali..
Bas bi volela da pogledam koji put, bilo bi savrseno kad bi je kod nas prikazivali..
phoenix- Q Continuum
Ah, Heroji. Moja trenutna opsesija!
Pratim je na RTS-u, i trenutno su pri kraju trece sezone.
Volim je, svaka prica je veoma dobro uradjena, i svidja mi se citav koncept, pocev od price, zapleta, pa sve do tomova (Volumes).
Zao mi je sto su prestali (jos 2010. godine) sa snimanjem, jer sam na par sajtova procitala da su kreatori serije imali u planu da ta peta sezona bude poslednja, u kojoj bi se sve price dovele do konacnog kraja.
Razumem to sto je iz sezone u sezonu opadala gledanost; prva sezona je fenomenalna, mozda i najbolja, i tesko je bilo nadmasiti pricu koja ima za cilj da se zaustavi nuklearna eksplozija...
Moje neko skromno misljenje jeste da je seriju dotukao onaj strajk pisaca koji se desio usred snimanja druge sezone, pa su morali da otkazu drugu polovinu epizoda. Glavna tema druge sezone je obecavala, ali zbog strajka su kreatori odlucili da je skrate, tj. da se zaustave sa tomom "Generations", iako su u planu za tu sezonu bila u planu jos 2 toma, "Exodus" i "Villains". Ovaj poslednji tom je postao deo trece sezone, dok je Exodus u potpunosti odbacen.
Sudeci po pricama autora, planovi koje su imali za Exodus su bili prilicno dobri, i mozda bi nadmadsili finale prve sezone, da se taj deo serije snimio, ali eto, doslo je do strajka, i sta da se radi...
Nekako, mislim da ih je taj strajk bas obogaljio...
Pratim je na RTS-u, i trenutno su pri kraju trece sezone.
Volim je, svaka prica je veoma dobro uradjena, i svidja mi se citav koncept, pocev od price, zapleta, pa sve do tomova (Volumes).
Zao mi je sto su prestali (jos 2010. godine) sa snimanjem, jer sam na par sajtova procitala da su kreatori serije imali u planu da ta peta sezona bude poslednja, u kojoj bi se sve price dovele do konacnog kraja.
Razumem to sto je iz sezone u sezonu opadala gledanost; prva sezona je fenomenalna, mozda i najbolja, i tesko je bilo nadmasiti pricu koja ima za cilj da se zaustavi nuklearna eksplozija...
Moje neko skromno misljenje jeste da je seriju dotukao onaj strajk pisaca koji se desio usred snimanja druge sezone, pa su morali da otkazu drugu polovinu epizoda. Glavna tema druge sezone je obecavala, ali zbog strajka su kreatori odlucili da je skrate, tj. da se zaustave sa tomom "Generations", iako su u planu za tu sezonu bila u planu jos 2 toma, "Exodus" i "Villains". Ovaj poslednji tom je postao deo trece sezone, dok je Exodus u potpunosti odbacen.
Sudeci po pricama autora, planovi koje su imali za Exodus su bili prilicno dobri, i mozda bi nadmadsili finale prve sezone, da se taj deo serije snimio, ali eto, doslo je do strajka, i sta da se radi...
Nekako, mislim da ih je taj strajk bas obogaljio...
phoenix- Q Continuum
Sci-Fi Serbia утиче на превод филмова и серија на IMDb-у. Сви добро познати Хероји , након нашег предлога да би се серија требала да се зове Јунаци веровали или не променили су се у Јунаци.
Ево линка на IMDb-у.
http://www.imdb.com/title/tt0813715/?ref_=tt_rec_tt
И ево , баш о томе смо били говорили.
https://scifi.forumsr.com/t215p45-sci-fi-na-nasim-kanalima
Или како би нам рекао Јода: "Тако мали ,а тако моћан форум сте ви!"
Живела!
Ево линка на IMDb-у.
http://www.imdb.com/title/tt0813715/?ref_=tt_rec_tt
И ево , баш о томе смо били говорили.
https://scifi.forumsr.com/t215p45-sci-fi-na-nasim-kanalima
Или како би нам рекао Јода: "Тако мали ,а тако моћан форум сте ви!"
Живела!
Divno!!!
Bas mi je drago.
I, da, palo mi je na pamet da podelim i ovo - Junaci ce nastaviti da zive i u formi stripa, ciji je prvi broj trebao da izadje u Decembru 2013. godine. Nemam neku bolju informaciju, osim ove:
http://www.themarysue.com/heroes-comic-book/
Bas mi je drago.
I, da, palo mi je na pamet da podelim i ovo - Junaci ce nastaviti da zive i u formi stripa, ciji je prvi broj trebao da izadje u Decembru 2013. godine. Nemam neku bolju informaciju, osim ove:
http://www.themarysue.com/heroes-comic-book/
phoenix- Q Continuum
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Serije
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu