Omiljena Trek serija?
2 posters
Omiljena serija?
Omiljena Trek serija?
Dakle koja je vasa omiljna ST serija?
Napravite vasu skalu i glasajte za omiljenu...
Evo ja pocinjem prvi....
ENT>TNG>DS9>VOY>TOS
Napravite vasu skalu i glasajte za omiljenu...
Evo ja pocinjem prvi....
ENT>TNG>DS9>VOY>TOS
Re: Omiljena Trek serija?
Meni je drugačiji raspored:
ENT>DS9>VOY>TNG>TOS
ENT>DS9>VOY>TNG>TOS
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Kako si mogao TNG da stavis predzadnjeg....auuuu...ti si jedan od retkih ko je to ucinio...
ja sam imao tesku glavobolju da li da stavim ENT ili TNG kao broj 1 ali ipak mi je drazi ENT za malo
ja sam imao tesku glavobolju da li da stavim ENT ili TNG kao broj 1 ali ipak mi je drazi ENT za malo
Ja sam već napisao da ne volim baš TNG preterano... Nerviraju me previše Vesli Krašer, Beverli Krašer, ona druga doktorka što dođe kasnije, kao i konstantna moralisanja... Stalno se trude da tuđe kulture promene tako da budu kopije ljudske.
Odličan primer toga je u jednoj epizodi kada dođu neki sistem sa nestabilnom zvezdom i spasu posadu nekog teretnjaka koji je crko jer nije dobro podešen da se iskobelja od zračenja. Onda se ispostavi da oni nose "lek" na susednu planetu gde svi "umiru od kuge", a ustvari to je najobičnija droga. E, tu me nervira što su se uopšte mešali, umesto da im pomognu i da se sklone. Ko su oni da određuju ko će kako da živi?
Spisak je bez kraja... Stalno ima neki primer toga kako se mešaju u život drugih vrsta...
Odličan primer toga je u jednoj epizodi kada dođu neki sistem sa nestabilnom zvezdom i spasu posadu nekog teretnjaka koji je crko jer nije dobro podešen da se iskobelja od zračenja. Onda se ispostavi da oni nose "lek" na susednu planetu gde svi "umiru od kuge", a ustvari to je najobičnija droga. E, tu me nervira što su se uopšte mešali, umesto da im pomognu i da se sklone. Ko su oni da određuju ko će kako da živi?
Spisak je bez kraja... Stalno ima neki primer toga kako se mešaju u život drugih vrsta...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
To i meni smeta kod TNG-a ali ipak moras da priznas da serija zarazna i fenomenalna stoga pored ENT-a najvise uzivam da je gledam..
DS9 nisam jos do kraja odgledao,kao i VOY(ima tu doste epizoda koje sam propustio) tako da ce mozda biti micanja
DS9 nisam jos do kraja odgledao,kao i VOY(ima tu doste epizoda koje sam propustio) tako da ce mozda biti micanja
Nema micanja...DS9 je tamo gde je...a i ne neverujem da ce VOY da ga pretekne iako ima Borg ali ne Borg koga ja znam iz TNG-a i First Contact-a;)
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu