Forum obuhvata sve podžanrove SF-a ukratko rečeno ceo Sci-Fi!

Ukoliko volite Sci-Fi kanal onda je ovo nesumljivo forum za vas.Ceo forim je izdeljen u najpopularnije tv serije tako na prvi pogled može se reći da je ovo forum o svim SF i Fantasy serijama.Ovo su neki od naslova:Charmed,The X files,Star Trek,Buffy the Vampire Slayer,Lost,Stargate,The Lord of the Rings,Star Wars,Supernatural,Legend of the Seeker...ali ipak to je samo delic onoga sto mozete pronaci

Ako mislite da nešto "fali" Smile nema problema napravićemo forum samo za vas,naravno ukoliko se ukaže prilika za to

Dakle:Ako volite Sci-Fi chanel da gledate,ako volite naucnu fantastiku,magiju,vampire,horore....
Pronasli ste pravi forum!

Join the forum, it's quick and easy

Forum obuhvata sve podžanrove SF-a ukratko rečeno ceo Sci-Fi!

Ukoliko volite Sci-Fi kanal onda je ovo nesumljivo forum za vas.Ceo forim je izdeljen u najpopularnije tv serije tako na prvi pogled može se reći da je ovo forum o svim SF i Fantasy serijama.Ovo su neki od naslova:Charmed,The X files,Star Trek,Buffy the Vampire Slayer,Lost,Stargate,The Lord of the Rings,Star Wars,Supernatural,Legend of the Seeker...ali ipak to je samo delic onoga sto mozete pronaci

Ako mislite da nešto "fali" Smile nema problema napravićemo forum samo za vas,naravno ukoliko se ukaže prilika za to

Dakle:Ako volite Sci-Fi chanel da gledate,ako volite naucnu fantastiku,magiju,vampire,horore....
Pronasli ste pravi forum!

The Postman (1997)

3 posters

Ići dole

The Postman (1997) Empty The Postman (1997)

Počalji od phoenix Čet Sep 15, 2011 3:33 am

Nakon godina ratovanja, stradanja, klimatskih promena i iscrpljenosti pod tiranijom, pojavljuje se poštar (Kevin Kostner) koji će povesti ljude izgubljene nade u borbu za osvajanje slobode.

Radnja filma započinje 2013.godine. Civilizacija je gotovo uništena, a ljudi žive raštrkani u izolovanim seoskim zajednicama koje pokušavaju da prežive okružene okrutnim pljačkašima. Kevin Kostner tumara pustošima američkog Zapada i zarađuje zabavljajući seljake. Banda holnista, pod vođstvom generala Betlehema, koja naplaćuje"zaštitu" regrutuje ga u svoju vojsku. Međutim, on uspeva da pobegne banditima i dok se skriva pred poterom naleće na kombi u kom pronalazi poštansku uniformu. Preoblači se u poštara i u prvom gradu na koji naiđe protura priču o obnovljenim Sjedinjenim Državama i poštanskoj službi. Iako ga šerif odmah prepozna kao varalicu, narod je željan nade i spreman da poveruje u njegove bajke.
PrvaTV

Žanr: drama (ali zbog odredjenih desavanja u proslosti, kao i katastrofalnih posledica zagadjenja moze proci kao sci-fi)
Produkcija: SAD, 1997.
Trajanje. 177 min.
Uloge: Kevin Kostner, Vil Paton, Lorens Tejt, Olivija Vilijams,
Režija: Kevin Kostner
Ocena: 5.6 (ali ja dajem ne ovo => Cool, vec 8.0)

http://www.imdb.com/title/tt0119925/

The Postman (1997) The-postman-500x322

Poslednji izmenio phoenix dana Čet Sep 15, 2011 6:02 am, izmenjeno ukupno 1 puta
phoenix
phoenix
Q Continuum
Q Continuum

Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

The Postman (1997) Empty Re: The Postman (1997)

Počalji od Hex Čet Sep 15, 2011 5:21 am

Film je baš bio sinoć... Nije loš film, samo traje mnooooogo duuugoooo za moj ukus. Ukočim se sav kad ga gledam.

Da li si ti to dala ocenu 8? Ovde je ispalo kao da si dala ocenu Cool, što i nije baš ocena... Very Happy
Hex
Hex
Lord
Lord

Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od phoenix Čet Sep 15, 2011 5:58 am

Hex ::Film je baš bio sinoć... Nije loš film, samo traje mnooooogo duuugoooo za moj ukus. Ukočim se sav kad ga gledam.

Da li si ti to dala ocenu 8? Ovde je ispalo kao da si dala ocenu Cool, što i nije baš ocena... The Postman (1997) 364988687

Da, da, dugo traje, mislim da kod Kostnera to ne moze krace The Postman (1997) 364988687

A ocena jeste 8 (osam), stvarno ne znam kako mi je ono uspelo!!! The Postman (1997) 277638789
phoenix
phoenix
Q Continuum
Q Continuum

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tiksa123 Uto Sep 27, 2011 5:05 am

Jako zanimljiv film sa jako zanimljivom radnjom na koji nacin se moze ponovo uspostaviti civilizacija, osobno mislim da je to oanta price civilizacija i koliko je komunikacija bitna za civilizaciju.

tiksa123
Novice
Novice

Broj poruka : 10
Datum upisa : 27.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od phoenix Uto Sep 27, 2011 10:26 pm

Meni se u ovom filmu svidja to sto je Kostner uspeo da stvori citav univerzum toliko stvaran, da sam mogla samu sebe tu da zamislim.
phoenix
phoenix
Q Continuum
Q Continuum

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu