300
3 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
300
Genre:Action,History,Fantasy
Odledao sam film i gledao bi ga još koji stoti put a to je samo zbog priče!Ne znam šta šta da izdvojim posebno iz njega a da nije ovo "THIS IS SPARTA!!!"
Ocena:9 (nije savršeno a i ovo mu je mnogo)
300-Bitka kod Termopila je film iz 2006, adaptacija stripa 300 Frenka Milera koji je inspirisan filmom Rudolfa Matea 300 Spartanaca iz 1962. Režiser filma je Zak Snajder, a Frenk Miler je bio izvršni producent i konsultant. U filmu se obrađuje istorijska bitka kod Termopila, a najvećim delom je sniman u tehnici plavog ekrana.
Odledao sam film i gledao bi ga još koji stoti put a to je samo zbog priče!Ne znam šta šta da izdvojim posebno iz njega a da nije ovo "THIS IS SPARTA!!!"
Ocena:9 (nije savršeno a i ovo mu je mnogo)
Re: 300
Nije loš film, zanimljiv da se povremeno odgleda, ali nije ništa specijalno... Ja bih mu dao nešto nižu ocenu, možda 8...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
cula sam da je primio dosta negativnih kritika sto se tice cinjenice da nije makar malo sniman u prirodnom okruzenju
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Odavno, kad su pustali na TV-u "Kako je sniman......", gledala sam i za ovaj film. Svidja mi se sto su prvo uradili kao strip (mada mislim da tako rade za svaki film sa ovoliko efekata)
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu