Forum obuhvata sve podžanrove SF-a ukratko rečeno ceo Sci-Fi!

Ukoliko volite Sci-Fi kanal onda je ovo nesumljivo forum za vas.Ceo forim je izdeljen u najpopularnije tv serije tako na prvi pogled može se reći da je ovo forum o svim SF i Fantasy serijama.Ovo su neki od naslova:Charmed,The X files,Star Trek,Buffy the Vampire Slayer,Lost,Stargate,The Lord of the Rings,Star Wars,Supernatural,Legend of the Seeker...ali ipak to je samo delic onoga sto mozete pronaci

Ako mislite da nešto "fali" Smile nema problema napravićemo forum samo za vas,naravno ukoliko se ukaže prilika za to

Dakle:Ako volite Sci-Fi chanel da gledate,ako volite naucnu fantastiku,magiju,vampire,horore....
Pronasli ste pravi forum!

Join the forum, it's quick and easy

Forum obuhvata sve podžanrove SF-a ukratko rečeno ceo Sci-Fi!

Ukoliko volite Sci-Fi kanal onda je ovo nesumljivo forum za vas.Ceo forim je izdeljen u najpopularnije tv serije tako na prvi pogled može se reći da je ovo forum o svim SF i Fantasy serijama.Ovo su neki od naslova:Charmed,The X files,Star Trek,Buffy the Vampire Slayer,Lost,Stargate,The Lord of the Rings,Star Wars,Supernatural,Legend of the Seeker...ali ipak to je samo delic onoga sto mozete pronaci

Ako mislite da nešto "fali" Smile nema problema napravićemo forum samo za vas,naravno ukoliko se ukaže prilika za to

Dakle:Ako volite Sci-Fi chanel da gledate,ako volite naucnu fantastiku,magiju,vampire,horore....
Pronasli ste pravi forum!

300

3 posters

Ići dole

300                Empty 300

Počalji od Dr.Jackson Ned Sep 11, 2011 1:53 am

300                300Poster
Genre:Action,History,Fantasy
300-Bitka kod Termopila je film iz 2006, adaptacija stripa 300 Frenka Milera koji je inspirisan filmom Rudolfa Matea 300 Spartanaca iz 1962. Režiser filma je Zak Snajder, a Frenk Miler je bio izvršni producent i konsultant. U filmu se obrađuje istorijska bitka kod Termopila, a najvećim delom je sniman u tehnici plavog ekrana.

Odledao sam film i gledao bi ga još koji stoti put a to je samo zbog priče!Ne znam šta šta da izdvojim posebno iz njega a da nije ovo "THIS IS SPARTA!!!"
Ocena:9 (nije savršeno a i ovo mu je mnogo)
Dr.Jackson
Dr.Jackson
Q Continuum
Q Continuum

Broj poruka : 2622
Datum upisa : 02.07.2011
Godina : 34

https://scifi.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

300                Empty Re: 300

Počalji od Hex Ned Sep 11, 2011 4:09 am

Nije loš film, zanimljiv da se povremeno odgleda, ali nije ništa specijalno... Ja bih mu dao nešto nižu ocenu, možda 8...
Hex
Hex
Lord
Lord

Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od phoenix Ned Sep 11, 2011 4:20 am

cula sam da je primio dosta negativnih kritika sto se tice cinjenice da nije makar malo sniman u prirodnom okruzenju
phoenix
phoenix
Q Continuum
Q Continuum

Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dr.Jackson Ned Sep 11, 2011 8:53 am

Pa to stoji on je malo i mitoloski film
Dr.Jackson
Dr.Jackson
Q Continuum
Q Continuum

Broj poruka : 2622
Datum upisa : 02.07.2011

https://scifi.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od phoenix Ned Sep 11, 2011 10:20 pm

Odavno, kad su pustali na TV-u "Kako je sniman......", gledala sam i za ovaj film. Svidja mi se sto su prvo uradili kao strip (mada mislim da tako rade za svaki film sa ovoliko efekata)
phoenix
phoenix
Q Continuum
Q Continuum

Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh