Constatine
3 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Constatine
Genre:Action,Horror.Fantasy
Odgledao sam film skoro iako sam imao želju da ga odgledam još kad se davao bioskopu.Nažalost nije mi se dalo Uglavnom film je odličan i ima moju toplu preporuku
Ocena:9
Constantine is a 2005 action horror film directed by Francis Lawrence, starring Keanu Reeves as John Constantine, with Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton and Djimon Hounsou. The film is based on Vertigo Comics’ Hellblazer comic book, with plot elements taken from the “Dangerous Habits” story arc (issues #41-46) and the “Original Sins” trade paperback.
The film, which was met by film critics with mostly mixed reactions, portrays John Constantine as a cynic with the ability to perceive and communicate with half-angels and half-demons in their true form. He seeks salvation from eternal damnation in Hell for a suicide attempt in his youth. Constantine exorcises demons back to Hell in a bid to earn favor with Heaven but has become weary over time. With death looming, he helps a troubled police detective learn the truth about her sister's death while simultaneously unraveling a much larger and darker plot.
Constantine was released in Hong Kong on February 8, 2005 and in the U.S. and Canada on February 18, 2005.
Odgledao sam film skoro iako sam imao želju da ga odgledam još kad se davao bioskopu.Nažalost nije mi se dalo Uglavnom film je odličan i ima moju toplu preporuku
Ocena:9
Re: Constatine
Moja ocena je 8.5, ali film je cool.
Relativno davno sam ga gledala (kad je bio na Prvoj), tako da se dosta toga i ne secam, ali svidja mi se.
Ima dosta klisea, ali to ne mora da znaci da je los; naprotiv, ako su oni ukombinovani kako treba, sve ispadne OK.
Posebno mi se svidjaju dizajnovi raja i pakla.
Relativno davno sam ga gledala (kad je bio na Prvoj), tako da se dosta toga i ne secam, ali svidja mi se.
Ima dosta klisea, ali to ne mora da znaci da je los; naprotiv, ako su oni ukombinovani kako treba, sve ispadne OK.
Posebno mi se svidjaju dizajnovi raja i pakla.
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Dr.Jackson ::He.... imamo isto misljene a i ocenu
haha, nice
phoenix- Q Continuum
nažalost nisam gledao film, ali me nešto ceo koncept filma odbija da ga gledam... Po mom mišljenju još jedna religijska propaganda, a to jako mrzim...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
pa, ne znam, mozda i jeste propagandnog karaktera, ali ja film nisam tako videla.
Po meni je ovo prica o coveku koji se bori za nesto, i o tome kako covek postaje namcorast kad dugo ceka na nesto.
Po meni je ovo prica o coveku koji se bori za nesto, i o tome kako covek postaje namcorast kad dugo ceka na nesto.
phoenix- Q Continuum
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu