Sci-Fi na našim kanalima :)
3 posters
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Sci-Fi na našim kanalima :)
Šta mislite kakva je situacija kod nas što se tiče SF-a i Fantastike?
Šta se danas daje na TV-u?
O ovome pišete ovde
Šta se danas daje na TV-u?
O ovome pišete ovde
Re: Sci-Fi na našim kanalima :)
Mislim da se na našim kanalima ne prikazuje ništa vredno pomena... Samo neke farme, veliki bratevi i radne akcije... Ništa što bi me privuklo da upalim TV... Ako mi verujete, od sredine avgusta nisam gledao TV ni 5 minuta, a i pre toga nije prelazilo pola sata dnevno jedno 3 meseca.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Slaba je situacija sa nasim televizijama i sci-fi materijalom.
Jedino sto su bile Cari, a sada nema bas nista.
Jedino sto su bile Cari, a sada nema bas nista.
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Vala bas tako...mada je bio Torchwood i Primeval na RTS-u,BSG i ENT na Avali...
ma ukratko rečeno možeš sve Sci-Fi serije izbrojiti na prste
Za to postoji jedno rešenje....
Dr.Jackson ::Vala bas tako...mada je bio Torchwood i Primeval na RTS-u,BSG i ENT na Avali...
Da, ali BSG je bila odaaavno. Sta je ENT?
Jedino resenje je da mi, fanovi, nekako uzmemo stvar u svoje ruke!!! :P
phoenix- Q Continuum
Star Trek:Enterprise
Neverovatno je da jedna Star Trek serija bude na našim kanalima.....
a termin je kao i BSG je nije loš nego očajan " longdesc="100" />
Neverovatno je da jedna Star Trek serija bude na našim kanalima.....
a termin je kao i BSG je nije loš nego očajan " longdesc="100" />
Ne znam koji klinac otkupljuju kad nece da im daju pristojan termin i kad nece da otkupe kako valja.
phoenix- Q Continuum
To sam se i ja isto pitao...jedina serija koja je imala super termin bila je Charmed ostalo dno dna....
Sve bi ja njih lepo....
Sve bi ja njih lepo....
Ima da ga gledam 100%...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Bice i Predator sledece nedelje. Ne upamtih termin...
phoenix- Q Continuum
ma bzvz, samo "proverene" pustaju
phoenix- Q Continuum
24.9.2011
PRVA 22h
Oluja na zemlji prouzrokovana je asteroidom na čijem se putu ni kriv ni dužan našao mesec kojeg je asteroid uspeo da prepolovi.
Krhotine meseca tako su počele da se obrušavaju na zemlju što znači da sledi destrukcija nezabeleženih razmera.
Na scenu stupa stručnjak (Stiven Boldvin) za uništenje grdosija koji u sklopu svemirske misije kreće da spašava stvar. Za to će mu trebati nuklearne bombe koje će, usprkos nedostatku obuke, bez problema postaviti na plutajuće krhotine. Ipak, ni on ne može sprečiti superrazornu olujnu koja uništava našu planetu.
Žanr: sf
Trajanje: 90 min
Produkcija: SAD, 2006.
Uloge: Stiven Boldvin, Ejmi Prajs-Frensis, Dirk Benedikt
Režija: Teri Kaningem
PRVA 22h
Oluja na zemlji prouzrokovana je asteroidom na čijem se putu ni kriv ni dužan našao mesec kojeg je asteroid uspeo da prepolovi.
Krhotine meseca tako su počele da se obrušavaju na zemlju što znači da sledi destrukcija nezabeleženih razmera.
Na scenu stupa stručnjak (Stiven Boldvin) za uništenje grdosija koji u sklopu svemirske misije kreće da spašava stvar. Za to će mu trebati nuklearne bombe koje će, usprkos nedostatku obuke, bez problema postaviti na plutajuće krhotine. Ipak, ni on ne može sprečiti superrazornu olujnu koja uništava našu planetu.
Žanr: sf
Trajanje: 90 min
Produkcija: SAD, 2006.
Uloge: Stiven Boldvin, Ejmi Prajs-Frensis, Dirk Benedikt
Režija: Teri Kaningem
Sa ponosom objavljujem da cemo i mi, obicni smrtnici, koji nemaju mogucnost uzivanja u carima kablovske televizije i super-sonicnog interneta, moci da uzivamo!
STARGATE SG-1 ce se prikazivati radnim danima u 14:00, 22:00 i 03:50 na HAPPY TV!
http://www.happytv.tv/serije.html
STARGATE SG-1 ce se prikazivati radnim danima u 14:00, 22:00 i 03:50 na HAPPY TV!
http://www.happytv.tv/serije.html
phoenix- Q Continuum
U 14:00 jeeeeejjj..
samo opet bice prve dve sezone jer je Happy nema para za ovu skupu seriju...
...mada tamo sam video poster 9 odnosno 10 sezone....ali ipak cisto sumnjam pusti su to snovi...
samo opet bice prve dve sezone jer je Happy nema para za ovu skupu seriju...
...mada tamo sam video poster 9 odnosno 10 sezone....ali ipak cisto sumnjam pusti su to snovi...
Da, pretpostavila sam da ce biti tako, a bas sam se nadala nekoj epizodi vise. Smrc
I meni je bilo cudno sto su stavili noviji poster... Da li mi se samo ucinilo ili u kasnijim sezonama glumi iz glavni iz Farscape???
I meni je bilo cudno sto su stavili noviji poster... Da li mi se samo ucinilo ili u kasnijim sezonama glumi iz glavni iz Farscape???
phoenix- Q Continuum
Da igraju Cladia Black i Ben Browder u 9. i 10. sezoni pri cemu se Claudia odnosno pojavljuje u 8. mislim...
Cool.
Ali smesno mi je sad kad ispocetka gledam
Ali smesno mi je sad kad ispocetka gledam
phoenix- Q Continuum
Samo da predjes 1. i 2. sezonu od 3. serija se polako zahuktava....
zato mi je ova serija i omiljena jer od nule krece sa filmom Stargate pa onda polako kao parnjaca cuf cuf....tako da ljudi koji misle da je serija smor zbog prve dve sezone grdno se varaju....
a najbolja je stvar je kraj prve sezone...au sine....
kao istrazuju tamo neke vrste ovaj Ljude sa drugih planeta (mada ima izuzetaka Noxi i ona odvartna vodena vrsta,kao i ona intaligentni kristali....) i samo na kraju bamm..
Goa'uldi napadaju Zemlju...
zato mi je ova serija i omiljena jer od nule krece sa filmom Stargate pa onda polako kao parnjaca cuf cuf....tako da ljudi koji misle da je serija smor zbog prve dve sezone grdno se varaju....
a najbolja je stvar je kraj prve sezone...au sine....
kao istrazuju tamo neke vrste ovaj Ljude sa drugih planeta (mada ima izuzetaka Noxi i ona odvartna vodena vrsta,kao i ona intaligentni kristali....) i samo na kraju bamm..
Goa'uldi napadaju Zemlju...
Da, secam se toga. Bas su budalasti, mislim - toliko ludi, da su zaboravili na ove...
phoenix- Q Continuum
Filomovi danas....
4.10.2011
Babylon A.D.
Žanr: akcija, SF
Utorak 21:00 B92
Uloge: Vin Dizel, Žerar Depardje, Mišel Jo, Šarlota Rempling Režija: Metju Kasovic
U dalekoj budućnosti, svet je postao jedan veliki rijaliti program. Pojedinac više nema pravo na intimu i privatnost, jer hiljade satelita, kamera i senzora prate svaki njegov pokret. Uzrok tome je upravo završeni globalni nuklearni rat koji je planetu pretvorio u ratnu zonu.
Jedan od takvih je i plaćenik zvan Turop koji živi prema vrlo jednostavnom pravilu: “Ubij, ili budi ubijen”. Upravo zbog toga on je savršeni izbor za novi zadatak podmuklog ruskog mafijaša – da otprati jednu devojku iz Istočne Evrope do Njujorka. Turop prihvata ponudu i za uzvrat dobija široku lepezu najubojitijih oružja kao i potrebnu “dokumentaciju” koja će ga odvesti do cilja.
Kada završi sa pripremama, odlazi u zabačeni samostan u kom se nalazi Aurora, devojka koju treba da prati, a tu je i njena starateljica, sestra Rebeka.
Njih troje kreću na put. Vrlo brzo im postaje jasno da će morati dobro da se pomuče kako bi ugledali svetla Velike jabuke – ruski gradovi kojima putuju postali su opasna i prenaseljena geta u kojima se neprestano vode oružane borbe, do Kanade mogu da dođu jedino ako uspeju da se ukrcaju na prastaru podmornicu kojom upravljaju traženi begunci, a čitavo vreme prate ih opasni agenti koji žele da se, po svaku cenu, dokopaju Aurore.
The Ring
Utorak, 20.35 Avala
Žanr:Horor,Misterija,Triler
Video-kaseta sa bizarnim i užasavajućim snimcima počinje da kruži gradom.
Svako ko je odgleda dobije telefonski poziv koji upozorava da će smrt uslediti u roku od sedam dana.
Nekolicina tinejdžera koji su odgledali snimak zanemaruju upozorenja i odlučuju da provedu vikend u planinskoj brvnari. Međutim, jedne noći svi naprasno umiru.
Rejčel Keler, rođaka jednog od njih, je novinarka i odlučuje da istraži slučaj. Zato sa svojim sinom Ejdanom, uznemirenim dečakom koji ima zastrašujuće vizije, putuje u gradić na severozapadu zemlje.
Rejčel uspeva da pronađe brvnaru u šumi i ne znajući o čemu se radi, odgleda snimak. Zatim dobija poziv upozorenja i shvata da mora da ima malo vremena da reši slučaj. Zato se obraća Noi, stručnjaku za video tehnologiju, koji je isprva ubeđen da je reč o prevari...
4.10.2011
Babylon A.D.
Žanr: akcija, SF
Utorak 21:00 B92
Uloge: Vin Dizel, Žerar Depardje, Mišel Jo, Šarlota Rempling Režija: Metju Kasovic
U dalekoj budućnosti, svet je postao jedan veliki rijaliti program. Pojedinac više nema pravo na intimu i privatnost, jer hiljade satelita, kamera i senzora prate svaki njegov pokret. Uzrok tome je upravo završeni globalni nuklearni rat koji je planetu pretvorio u ratnu zonu.
Jedan od takvih je i plaćenik zvan Turop koji živi prema vrlo jednostavnom pravilu: “Ubij, ili budi ubijen”. Upravo zbog toga on je savršeni izbor za novi zadatak podmuklog ruskog mafijaša – da otprati jednu devojku iz Istočne Evrope do Njujorka. Turop prihvata ponudu i za uzvrat dobija široku lepezu najubojitijih oružja kao i potrebnu “dokumentaciju” koja će ga odvesti do cilja.
Kada završi sa pripremama, odlazi u zabačeni samostan u kom se nalazi Aurora, devojka koju treba da prati, a tu je i njena starateljica, sestra Rebeka.
Njih troje kreću na put. Vrlo brzo im postaje jasno da će morati dobro da se pomuče kako bi ugledali svetla Velike jabuke – ruski gradovi kojima putuju postali su opasna i prenaseljena geta u kojima se neprestano vode oružane borbe, do Kanade mogu da dođu jedino ako uspeju da se ukrcaju na prastaru podmornicu kojom upravljaju traženi begunci, a čitavo vreme prate ih opasni agenti koji žele da se, po svaku cenu, dokopaju Aurore.
The Ring
Utorak, 20.35 Avala
Žanr:Horor,Misterija,Triler
Video-kaseta sa bizarnim i užasavajućim snimcima počinje da kruži gradom.
Svako ko je odgleda dobije telefonski poziv koji upozorava da će smrt uslediti u roku od sedam dana.
Nekolicina tinejdžera koji su odgledali snimak zanemaruju upozorenja i odlučuju da provedu vikend u planinskoj brvnari. Međutim, jedne noći svi naprasno umiru.
Rejčel Keler, rođaka jednog od njih, je novinarka i odlučuje da istraži slučaj. Zato sa svojim sinom Ejdanom, uznemirenim dečakom koji ima zastrašujuće vizije, putuje u gradić na severozapadu zemlje.
Rejčel uspeva da pronađe brvnaru u šumi i ne znajući o čemu se radi, odgleda snimak. Zatim dobija poziv upozorenja i shvata da mora da ima malo vremena da reši slučaj. Zato se obraća Noi, stručnjaku za video tehnologiju, koji je isprva ubeđen da je reč o prevari...
Gledacu Babylon A.D. (i postavicu temu ovde, mislim da je nema, a smatram da je film zasluzuje).
The Ring, nazalost, necu gledati, jer nemam Avalu... grr
The Ring, nazalost, necu gledati, jer nemam Avalu... grr
phoenix- Q Continuum
Nocas u 00:55h na RTV Pink:
"OGLEDALA"
Ben Karson (Kifer Saterlend) je video i bolje dane. Prošlo je skoro godinu dana od kako je ovaj agresivni detektiv suspendovan zbog ubistva kolege na tajnom zadatku - slučajnost koja ga je koštala ne samo posla već je u njegov život unela i alkohol i bes koji ga je otuđio od porodice i primorao da spava na kauču u stanu svoje sestre. Očajan u pokušaju da povrati svoj život i da se ponovo poveže sa porodicom, Karson prihvata posao noćnog čuvara u izgoreloj ruševini prodavnice Mejflauer koja je nekada predstavljala simbol uspeha i raskoši. Tokom obilaženja ugljenisanih ostataka prodavnice, Karson počinje da primećuje nešto zlokobno vezano za kitnjasta ogledala koja ukrašavaju njene zidove. Užasavajući prizori koji se reflektuju u odrazu gigantskog svetlucavog stakla, pored toga što prikazuju jezive prizore prošlosti, takođe manipulišu sa realnošću. Kada Karson ugleda svoj odraz u agoniji, počinje da trpi i psihičke posledice te iskrivljene vizije i iznenada pronalazi sebe u borbi sa svojim ličnim demonima i sa onima koji su oteli njegov odraz iz ogledala. Dok Karson istražuje misteriozni nestanak prethodnog noćnog čuvara i traži vezu sa njegovom užasnom vizijom, shvata da zloćudna sila koristi refleksiju ogledala kao izlaz u nameri da teroriše i njega i njegovu porodicu.
Režija: Aleksandar Aža
Uloge: Kifer Saterlend, Pola Peton, Ejmi Smart, Džejson Fleming, Erika Glak
phoenix- Q Continuum
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Strana 1 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu