The League of Extraordinary Gentleman
3 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
The League of Extraordinary Gentleman
"Liga izuzetnih dzentlmena" je film iz 2003. godine, nastao od reziserske palice Stephena Norringtona..
Ovde pratimo par likova iz razlicitih dela istorije (mitova, knjizevnosti...), sa razlicitim mocima i sposobnostima. Predvodi ih Allan Quatermain (lovac na blago povezivan sa pronalaskom blaga kralja Solomona), a sa njim su jos i kapetan Nemo, vampir(ica) Mina Harker, nevidljivi covek Rodney Skinner, agent americke tajne sluzbe Tom Sawyer, vecno mlad Dorian Gray i opasna podvojena licnost Dr. Jekyll/Mr. Hyde!
Oni se bore protiv zloglasnog kriminalca koji ima zle namere..
Glavne uloge: Sean Connery, Naseeruddin Shah, Peta Wilson, Tony Curran, Stuart Townsend, Shane West, Jason Flemyng, Richerd Roxburgh...
http://www.imdb.com/title/tt0311429/
Ovde pratimo par likova iz razlicitih dela istorije (mitova, knjizevnosti...), sa razlicitim mocima i sposobnostima. Predvodi ih Allan Quatermain (lovac na blago povezivan sa pronalaskom blaga kralja Solomona), a sa njim su jos i kapetan Nemo, vampir(ica) Mina Harker, nevidljivi covek Rodney Skinner, agent americke tajne sluzbe Tom Sawyer, vecno mlad Dorian Gray i opasna podvojena licnost Dr. Jekyll/Mr. Hyde!
Oni se bore protiv zloglasnog kriminalca koji ima zle namere..
Glavne uloge: Sean Connery, Naseeruddin Shah, Peta Wilson, Tony Curran, Stuart Townsend, Shane West, Jason Flemyng, Richerd Roxburgh...
http://www.imdb.com/title/tt0311429/
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Re: The League of Extraordinary Gentleman
Gledao sam film,nije nista posebno barem meni što je bilo dovoljno da ga izbrišem sa Harda
Ni meni se nije nešto posebno svideo... Nemo je Indus????? Strašno...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Dobro me podseti....Hex :: Nemo je Indus????? Strašno...
na sve načine...grrrr....
Da, to je i meni cudno.
Ok mi je film, ali ga ne bi gledala over and over again.
Ok mi je film, ali ga ne bi gledala over and over again.
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu