Doctor Who - vodi vas kroz vreme i prostor
3 posters
:: SF :: Doctor Who
Strana 1 od 1
Doctor Who - vodi vas kroz vreme i prostor
Bez obzira na IMDb-ovih 8.8, ja Doktoru dajem 100000000 zvezdica!
Ovo je ono sto se sa pravom moze nazvati Sci-Fi klasikom!!!
Kroz avanture 11 doktora, koje traju jos od '60-ih prolog veka, putujemo kroz vreme, prostor i druge dimenzije.
Doctor Who, ili Time Lord, je vanzemaljac, niko mu ne zna ime, a verovatno ni on sam. Poseduje sposobnost reintegracije (makar bi je ja tako nazvala), moze lako da upije radijaciju, a putuje postojanjem ne bi li sprecio potencijalne katastrofe i napade vanzemaljskih horda, armija i napasti, gde god je to moguce. Na putu ga uvek prati jedna pratiteljka, radoznala Zemljanka, a od njih jos nijedna nije u potpunosti odolela nagunu da se makar malo zaljubi u doticnog nam doktora. Ubaci se tu i poneki pomocnik, svemirski kapetan i slicno.
Doctor putuje TARDIS-om, koja preuzima spoljasnji oblik u vidu klasicne postanske govornice. TARDIS ustvari predstavlja:
Time
And
Relative
Dimension
In
Space
Koji Vam je doktor najbolji, najsarmantniji, najduhovitiji - recite ovde. Ovo je tema za seriju koja nema kraj.
http://tardis.wikia.com/wiki/Doctor_Who_Wiki
http://www.imdb.com/title/tt0436992/
Ovo je ono sto se sa pravom moze nazvati Sci-Fi klasikom!!!
Kroz avanture 11 doktora, koje traju jos od '60-ih prolog veka, putujemo kroz vreme, prostor i druge dimenzije.
Doctor Who, ili Time Lord, je vanzemaljac, niko mu ne zna ime, a verovatno ni on sam. Poseduje sposobnost reintegracije (makar bi je ja tako nazvala), moze lako da upije radijaciju, a putuje postojanjem ne bi li sprecio potencijalne katastrofe i napade vanzemaljskih horda, armija i napasti, gde god je to moguce. Na putu ga uvek prati jedna pratiteljka, radoznala Zemljanka, a od njih jos nijedna nije u potpunosti odolela nagunu da se makar malo zaljubi u doticnog nam doktora. Ubaci se tu i poneki pomocnik, svemirski kapetan i slicno.
Doctor putuje TARDIS-om, koja preuzima spoljasnji oblik u vidu klasicne postanske govornice. TARDIS ustvari predstavlja:
Time
And
Relative
Dimension
In
Space
Koji Vam je doktor najbolji, najsarmantniji, najduhovitiji - recite ovde. Ovo je tema za seriju koja nema kraj.
http://tardis.wikia.com/wiki/Doctor_Who_Wiki
http://www.imdb.com/title/tt0436992/
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Re: Doctor Who - vodi vas kroz vreme i prostor
Gledao sam nekoliko epizoda, ali serija je stvarno dobra... Negde se prikazivala, ali u nezgodnom terminu tako da nisam mogao da je gledam...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Dr.Jackson ::Na HRT-u se prikazivali...ja sam malo gledao
Mislim da jeste... Sad kad kažeš HRT zvuči jako poznato...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Bila je i na B92 neko vreme, ali samo serijal sa doktorom sa slike iz prvog posta. Ja bi volela da neko otkupi sveeee
phoenix- Q Continuum
Juce odgledao sam "prvu" epizodu novog Doctor Who-a (2005) i stvarno je dobra...
Moram jednom da odgledam postenu celu seriju
Moram jednom da odgledam postenu celu seriju
Je l' to sa ovim glumcem?
phoenix- Q Continuum
Aa, OK, meni je taj najbolji. Sada imaju 'novog doktora', ali nisam odgledala nijednu novu epizodu, pa ne znam kakav je...
phoenix- Q Continuum
Doctor Who se daje na AXN-u!
Radnim danima u 11:35 dupla epizoda
Za mene je ovo los termin ali aj....mozda budem uhvatio koju epizodu
Radnim danima u 11:35 dupla epizoda
Za mene je ovo los termin ali aj....mozda budem uhvatio koju epizodu
Ни сам нисам могао да поверујем да је телевизија Ultra након приказивања прве четири сезоне откупила 5. сезону у којој се први пут појављује ...хм...ја...овај Мат Смит у улози Доктора.
Dr. Who 5. sezona TV ULTRA 11:05 i 15:20
Dr. Who 5. sezona TV ULTRA 11:05 i 15:20
Da - i ja sam se iznenadila kada sam prelistavala TV program jednom, citajuci program kablovskih kanala, bez obzira na to sto ih nemam. Rekoh, da vidim sta propustam. Kad - propustam Dr. Who-a...
Inace, ne znam kakvo je redovno stanje u Britaniji, sada, nakon Bozicnog specijala?
Inace, ne znam kakvo je redovno stanje u Britaniji, sada, nakon Bozicnog specijala?
phoenix- Q Continuum
:: SF :: Doctor Who
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu