Transformers
3 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Transformers
Transformersi je američki igrani film zasnovan na svetu Transformersa. Glavne uloge u filmu igraju Šaja Labaf i Megan Foks, kao Sem Vitvicki i Mikaela Bejns, koji su uvučeni u rat između dve frakcije Transformersa, dobrih Autobota i zlih Deseptikona. U filmu takođe glume Džoš Duhamel, Tajris Gibson, Džon Vojt, Džon Turturo, dok su glasove Optimusu Prajmu i Megatronu dali Piter Kalen i Hjugo Viving. Kalen se vratio ulozi Optimusa Prajma prvi put posle 20 godina.
Producenti Don Marfi i Tom Desanto su razvili film 2003, dok su Roberto Orsi i Aleks Kurcman napisali scenario. Izvršni producent Stiven Spilberg je izabrao Majkla Beja da režira film, uprkos tome što nije bio ljubitelj serije. Pod Bejovom režijom stvoreni su novi dizajni Trannsformersa, dok se Indastrijal Lajt end Medžik pobrinuo za kompkutersku animaciju. Uz veliku marketinšku kampanju, koja je uključivala stripove, igračke i video-igre, film je prvi put prikazan 12. juna 2007, dok je premijeru u SAD imao 2. jula 2007.
Odgledao sam sva tri dela i mogu da kažem da nisu loši i to sve to stoji.Transformacije i efekti su uradjeni fenomenalno U svakom slučaju vredi za pogledati ako ništa drugo onda zbog efekta priča jeste dobra ali je predvidljiva što je i logično jer ovaj film je za decu decu od 14 godina!!!! Prvi deo obavezno pogledati ako već niste a ostali ako vam se baš svideo film I da napomen da svaki traje 2h 30min!
Re: Transformers
Gledala sam prva 2 dela, i OK su mi. Klasicna sci-fi akcija, sa puno efekata koji su sjajno uradjeni. Kao sto Dr. Jackson rece, film jeste za nesto mladje gledaoce.
Linkin Park je odradio super posao za muziku (ali nisam sigurna da su radili ceo soundtrack, pa me ispravite ako gresim).
ocena: 6.7
Linkin Park je odradio super posao za muziku (ali nisam sigurna da su radili ceo soundtrack, pa me ispravite ako gresim).
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
phoenix ::Gledala sam prva 2 dela, i OK su mi. Klasicna sci-fi akcija, sa puno efekata koji su sjajno uradjeni. Kao sto Dr. Jackson rece, film jeste za nesto mladje gledaoce.
Nisu pravili ceo soundtrack, bilo je dosta izvođača, a svi su veoma poznati. Ja nisam gledao nijedan film, a nemam ni neku želju...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
ok-ok
hvala
(mrzelo me sama da trazim )
hvala
(mrzelo me sama da trazim )
phoenix- Q Continuum
Tako je film je za decu od 14 godima pa na gore......(ovaj za tinejdžere)
Stvarno ne znam kako bi dete od 10 godina preživelo Megatrona i njegov glas kao da je pevač Death Metal grupe...ma svi Deceptikoni imaju takav glas ako nije režnjeviv onda je kao piskav i suskav kao kad Cannibal Corpse skrimuje...
Stvarno ne znam kako bi dete od 10 godina preživelo Megatrona i njegov glas kao da je pevač Death Metal grupe...ma svi Deceptikoni imaju takav glas ako nije režnjeviv onda je kao piskav i suskav kao kad Cannibal Corpse skrimuje...
pa mislim da bi10-godisnjak pre preziveo to, nego svakodnevno bombardovanje koje dolazi iz silikonske doline
phoenix- Q Continuum
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu