Forum obuhvata sve podžanrove SF-a ukratko rečeno ceo Sci-Fi!

Ukoliko volite Sci-Fi kanal onda je ovo nesumljivo forum za vas.Ceo forim je izdeljen u najpopularnije tv serije tako na prvi pogled može se reći da je ovo forum o svim SF i Fantasy serijama.Ovo su neki od naslova:Charmed,The X files,Star Trek,Buffy the Vampire Slayer,Lost,Stargate,The Lord of the Rings,Star Wars,Supernatural,Legend of the Seeker...ali ipak to je samo delic onoga sto mozete pronaci

Ako mislite da nešto "fali" Smile nema problema napravićemo forum samo za vas,naravno ukoliko se ukaže prilika za to

Dakle:Ako volite Sci-Fi chanel da gledate,ako volite naucnu fantastiku,magiju,vampire,horore....
Pronasli ste pravi forum!

Join the forum, it's quick and easy

Forum obuhvata sve podžanrove SF-a ukratko rečeno ceo Sci-Fi!

Ukoliko volite Sci-Fi kanal onda je ovo nesumljivo forum za vas.Ceo forim je izdeljen u najpopularnije tv serije tako na prvi pogled može se reći da je ovo forum o svim SF i Fantasy serijama.Ovo su neki od naslova:Charmed,The X files,Star Trek,Buffy the Vampire Slayer,Lost,Stargate,The Lord of the Rings,Star Wars,Supernatural,Legend of the Seeker...ali ipak to je samo delic onoga sto mozete pronaci

Ako mislite da nešto "fali" Smile nema problema napravićemo forum samo za vas,naravno ukoliko se ukaže prilika za to

Dakle:Ako volite Sci-Fi chanel da gledate,ako volite naucnu fantastiku,magiju,vampire,horore....
Pronasli ste pravi forum!

Transformers

3 posters

Ići dole

Transformers Empty Transformers

Počalji od Dr.Jackson Pet Sep 09, 2011 7:03 am

Transformers 404px-Transformers07
Transformersi je američki igrani film zasnovan na svetu Transformersa. Glavne uloge u filmu igraju Šaja Labaf i Megan Foks, kao Sem Vitvicki i Mikaela Bejns, koji su uvučeni u rat između dve frakcije Transformersa, dobrih Autobota i zlih Deseptikona. U filmu takođe glume Džoš Duhamel, Tajris Gibson, Džon Vojt, Džon Turturo, dok su glasove Optimusu Prajmu i Megatronu dali Piter Kalen i Hjugo Viving. Kalen se vratio ulozi Optimusa Prajma prvi put posle 20 godina.
Producenti Don Marfi i Tom Desanto su razvili film 2003, dok su Roberto Orsi i Aleks Kurcman napisali scenario. Izvršni producent Stiven Spilberg je izabrao Majkla Beja da režira film, uprkos tome što nije bio ljubitelj serije. Pod Bejovom režijom stvoreni su novi dizajni Trannsformersa, dok se Indastrijal Lajt end Medžik pobrinuo za kompkutersku animaciju. Uz veliku marketinšku kampanju, koja je uključivala stripove, igračke i video-igre, film je prvi put prikazan 12. juna 2007, dok je premijeru u SAD imao 2. jula 2007.

Odgledao sam sva tri dela i mogu da kažem da nisu loši i to sve to stoji.Transformacije i efekti su uradjeni fenomenalno Very Happy U svakom slučaju vredi za pogledati ako ništa drugo onda zbog efekta priča jeste dobra ali je predvidljiva što je i logično jer ovaj film je za decu decu od 14 godina!!!! Prvi deo obavezno pogledati ako već niste a ostali ako vam se baš svideo film Laughing I da napomen da svaki traje 2h 30min! lol!
Dr.Jackson
Dr.Jackson
Q Continuum
Q Continuum

Broj poruka : 2622
Datum upisa : 02.07.2011
Godina : 34

https://scifi.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Transformers Empty Re: Transformers

Počalji od phoenix Ned Sep 11, 2011 1:58 am

Gledala sam prva 2 dela, i OK su mi. Klasicna sci-fi akcija, sa puno efekata koji su sjajno uradjeni. Kao sto Dr. Jackson rece, film jeste za nesto mladje gledaoce.
Linkin Park je odradio super posao za muziku (ali nisam sigurna da su radili ceo soundtrack, pa me ispravite ako gresim).

ocena: 6.7
Smile
phoenix
phoenix
Q Continuum
Q Continuum

Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hex Ned Sep 11, 2011 4:12 am

phoenix ::Gledala sam prva 2 dela, i OK su mi. Klasicna sci-fi akcija, sa puno efekata koji su sjajno uradjeni. Kao sto Dr. Jackson rece, film jeste za nesto mladje gledaoce.
Linkin Park je odradio super posao za muziku (ali nisam sigurna da su radili ceo soundtrack, pa me ispravite ako gresim).

ocena: 6.7
Smile

Nisu pravili ceo soundtrack, bilo je dosta izvođača, a svi su veoma poznati. Ja nisam gledao nijedan film, a nemam ni neku želju...
Hex
Hex
Lord
Lord

Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od phoenix Ned Sep 11, 2011 4:18 am

ok-ok
hvala
(mrzelo me sama da trazim Budala )
phoenix
phoenix
Q Continuum
Q Continuum

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dr.Jackson Pon Sep 12, 2011 12:54 am

Tako je film je za decu od 14 godima pa na gore......(ovaj za tinejdžere)
Stvarno ne znam kako bi dete od 10 godina preživelo Megatrona i njegov glas kao da je pevač Death Metal grupe...ma svi Deceptikoni imaju takav glas ako nije režnjeviv onda je kao piskav i suskav kao kad Cannibal Corpse skrimuje... Very Happy
Transformers Tumblr_latzdaJovO1qevaybo1_400
Dr.Jackson
Dr.Jackson
Q Continuum
Q Continuum

Broj poruka : 2622
Datum upisa : 02.07.2011

https://scifi.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od phoenix Pon Sep 12, 2011 3:30 am

pa mislim da bi10-godisnjak pre preziveo to, nego svakodnevno bombardovanje koje dolazi iz silikonske doline lol!
phoenix
phoenix
Q Continuum
Q Continuum

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh