Predator-kao ratnik
4 posters
:: SF :: Second Level :: AVP World
Strana 1 od 1
Predator-kao ratnik
Da li je Predator stavrno pravi predator?
Šta mislite o Predatoru kao ratniku.
Da li postoji ijedna SF vrsta koja bi mu mogla da mu parira što se tiče borbe prsa u prsa?
Možda Klingonci?
Dakle pustite mašti na volju.
Šta mislite o Predatoru kao ratniku.
Da li postoji ijedna SF vrsta koja bi mu mogla da mu parira što se tiče borbe prsa u prsa?
Možda Klingonci?
Dakle pustite mašti na volju.
Re: Predator-kao ratnik
Xa'ul... (ne trudite se da nađete ovu rasu, to je interno između mene i dobrog nam Doktora)
Od rasa koje mogu i ovi ostali da potraže rekao bih džem hadari (ne sećam se tačno kako se piše iz DS9), možda robot Sajmon (iz Tomb Raidera), Na'vi (Avatar), verovatno ima još neka vrsta dovoljno jaka da ga pobedi. Nisam siguran da bi Klingonac uspeo da pobedi Predatora, mislim da je predator i previše jak i previše okretan da bi Klingonac imao ikakve šanse. Mislim da bi borba trajala možda par sekundi i da bi posle te borbe Predator bio bogatiji za jednu kvrgavu lobanju.
Predator je vrhunski lovac, ali sumnjam da je baš dobar ratnik. Nisam ih još video kako se bore u grupi protiv neke grupe, već samo jedan predator na grupicu. Što se tiče borbe prsa u prsa Predatori su zaista dobri, pogotovu sa onim njihovim kopljem.
Od rasa koje mogu i ovi ostali da potraže rekao bih džem hadari (ne sećam se tačno kako se piše iz DS9), možda robot Sajmon (iz Tomb Raidera), Na'vi (Avatar), verovatno ima još neka vrsta dovoljno jaka da ga pobedi. Nisam siguran da bi Klingonac uspeo da pobedi Predatora, mislim da je predator i previše jak i previše okretan da bi Klingonac imao ikakve šanse. Mislim da bi borba trajala možda par sekundi i da bi posle te borbe Predator bio bogatiji za jednu kvrgavu lobanju.
Predator je vrhunski lovac, ali sumnjam da je baš dobar ratnik. Nisam ih još video kako se bore u grupi protiv neke grupe, već samo jedan predator na grupicu. Što se tiče borbe prsa u prsa Predatori su zaista dobri, pogotovu sa onim njihovim kopljem.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Tarkonski ratnik bi ga isto savladao (ne trudite se da nadjete ovu rasu za nju samo znamo ja i Hex)
+ zaboravio si što je predator nevidljiv i sto ima cloak device (valjda se ovako pise)...i onda samo sa onom topčinom žušššššš....znaš o čemu govorim
mada i ona leteća stvar koja sve živo kosi je odlična
a ako bi ga savldali poslednjeg tu je bomba koja sve čisti za sobom
+ zaboravio si što je predator nevidljiv i sto ima cloak device (valjda se ovako pise)...i onda samo sa onom topčinom žušššššš....znaš o čemu govorim
mada i ona leteća stvar koja sve živo kosi je odlična
a ako bi ga savldali poslednjeg tu je bomba koja sve čisti za sobom
pa nista onda, da ih sve bacimo u koloseum na borbu, pa da vidimo ko ce pobediti
pobedio bi ga Luffy iz One Piece
pobedio bi ga Luffy iz One Piece
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Definitivno predator mi je jedan od naj jacih ratnika sta se tice SF a , u svim filmovima od predatora 1 koji mi je odlica do predatora 2 koji mi je isto odlican dok ovaj novi preadator je pre ocit. Ali bice kao bice kad skine masku pre opako je.
tiksa123- Novice
- Broj poruka : 10
Datum upisa : 27.09.2011
:: SF :: Second Level :: AVP World
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu