Sex and the City
+2
phoenix
Dr.Jackson
6 posters
:: The Bronze :: Sci-Fi Kantina :: Holodeck
Strana 1 od 1
Sex and the City
Seks i grad (engl. Sex and the City) je popularna američka serija emitovana tokom šest sezona na kablovskoj televiziji HBO u periodu od 1998. do 2004. godine.
Radnja serije je smeštena u Njujork, a u glavni likovi su četiri žene: Keri, Samanta, Miranda i Šarlot. Po žanru je svrstana u sitkom, iako ima dramske elemente i serijski tok priče, poput sapunice. Bavila se socijalno relevantnim temama, često sa posebnim osvrtom na položaj žene u društvu kasnih devedesetih godina dvadesetog veka, prikazujući uticaj promene uloge i definicije žene na glavne likove.
Serija je snimana u njujorškom filmskom studiju Silverkap (Silvercup Studios) i na različitim lokacijama na Menhetnu.
Šta mislite o ovoj seriji?
Ja sam odgledao sve epizode i oba filma
Re: Sex and the City
nisam ih nesto gledala, nit ih nesto posebno fermam
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Dr.Jackson :: Ja sam vecinu epizoda odgledao sa caletom a filmove sam u bioskopu sa drugom
xaxa secam se kad je moja sestra terala mog zeta da ide sa njom da gleda lik je zaspao u bioskopu XDDD
a nema gluplje serije na svetu od njih
Buffy- Q Continuum
- Broj poruka : 506
Datum upisa : 21.08.2011
Gledala sam većinu epizoda i filmove.Super je serija
Russell Queen- Cadet
- Broj poruka : 63
Datum upisa : 09.09.2011
Godina : 28
Bez uvrede seriji i onima koji je vole, ali ja u njoj uopste ne nalazim nikakvu poentu.
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Meni se lično nešto i ne dopada serija. Mogu povremeno da pogledam neku epizodu i to je sve, ali nema nikakve šanse da je pratim svakodnevno. Filmove nisam gledao niti imam ikakvu želju za time.
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Hex ::Meni se lično nešto i ne dopada serija. Mogu povremeno da pogledam neku epizodu i to je sve, ali nema nikakve šanse da je pratim svakodnevno.
Takodje...
A sto se filmova tice, gledala sam pola prvog dela...
:: The Bronze :: Sci-Fi Kantina :: Holodeck
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu