Friends
5 posters
:: The Bronze :: Sci-Fi Kantina :: Holodeck
Strana 1 od 1
Friends
Prijatelji (engl. Friends) je bila dugo emitovana američka televizijska humoristička serija, koja govori o životima grupe od šest osoba, tri muškarca i tri žene, koji žive zajedno na Menhetnu. Stvorili su je Dejvid Krejn i Marta Kaufman, a serija je emitovana od 1994. do 2004. U planu je i snimanje filma Prijatelji. Trenutno se emituje na TV B92
Ja sam ovu seriju nešto malo pratio pa sam je izgubio iz vida
Šta mislite o njoj?
Ja sam ovu seriju nešto malo pratio pa sam je izgubio iz vida
Šta mislite o njoj?
Re: Friends
Zanimljiva serija, ali meni brzo dosadi... Mogu da pogledam tu i tamo neku epizodu, ali nije baš toliko dobra da bih je pratio. To je jedna od onih serija koja toliko traje da imaš osećaj da moraš glogovim kolcem da je ubijaš da bi se na tv pojavila neka druga koju bi možda redovnije hteo da pratiš...
Hex- Lord
- Broj poruka : 1297
Datum upisa : 25.08.2011
Godina : 34
Volim ovu seriju, Dzoija i Fibi kad vidim odmah pocnem da se smejem, oni ne moraju cak nista ni da kazu....
serija za anale,legendarni su,to je tip serija kao vil i grejs koju uvek mozete da gledate i ubice vam dosadu,u po dana ili noci,bilo koju epku i da se slatko nasmejete i ubijete vreme
Buffy- Q Continuum
- Broj poruka : 506
Datum upisa : 21.08.2011
Buffy ::serija za anale,legendarni su,to je tip serija kao vil i grejs koju uvek mozete da gledate i ubice vam dosadu,u po dana ili noci,bilo koju epku i da se slatko nasmejete i ubijete vreme
Bas tako! Uvek me nasmeju, bas su pozitivni.
Ima cak i onih scena gde tacno ocekujes sta ce biti, ali ja se tome svejedno smejem kao luda
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
:: The Bronze :: Sci-Fi Kantina :: Holodeck
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu