The Fifth Element
3 posters
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
The Fifth Element
Peti element (engl. The Fifth Element) je francuski naučnofantastični film iz 1997. u režiji Lika Besona. Glavne uloge igraju: Brus Vilis, Mila Jovović i Gari Oldman.
Ne znam koliko sam pogledao puta ovu legendu od filma.I dan danas nema te sekunde u filmu gde bi ste dosadjivao.Prepun akcije,uzbudjena i a boga mi i humora (baren meni),film je svakako za svaku preporuku.Stoga ne vredi pricati dalje.Sedi...
Ocena:10
Ne znam koliko sam pogledao puta ovu legendu od filma.I dan danas nema te sekunde u filmu gde bi ste dosadjivao.Prepun akcije,uzbudjena i a boga mi i humora (baren meni),film je svakako za svaku preporuku.Stoga ne vredi pricati dalje.Sedi...
Ocena:10
Poslednji izmenio Dr.Jackson dana Sre Sep 07, 2011 6:18 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Re: The Fifth Element
Ovo je filmcina!!! Jedan od najboljih!!!
Bilo koja sledeca rec je suvisna
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
phoenix ::Ovo je filmcina!!! Jedan od najboljih!!!
U potpunosti se slazem sa gore navedenim..
Danas sam ga ponovo gledala!!! I dalje mi je strava. Chris Rock je stvarno jedan od najvecih likova ikada. Kako on ume da napravi segu, to retko ko zna
phoenix- Q Continuum
Hehe...meni je najaci fazon kad je Lilu pojela celo jedno pile i onda vadi novo i kaze: "Chicken goood"
Precesljavam temu i vidim da sam napisala Kris Rok umesto Kris Taker! Stalno mesam njih dvojicu prezimenima.
phoenix- Q Continuum
:: Chamber of Secrets :: Sci-Fi Command :: Filmovi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu