Doktorova ordinacija za umsko sado-mazohisanje
2 posters
:: The Bronze :: Naše umotvorine
Strana 1 od 1
Doktorova ordinacija za umsko sado-mazohisanje
Evo i ja da otvorim svoju temu.
Ovde cu postavljati sve moje fotografije , crteze , pesme i slicne kratke radove. Mozete odmah ispod da komentarisite.
Sve navedene fotografije su slikane telefonom HTC EVO 3D
Fotografije sa sela:
Stari grad Koznik
Ovde cu postavljati sve moje fotografije , crteze , pesme i slicne kratke radove. Mozete odmah ispod da komentarisite.
Sve navedene fotografije su slikane telefonom HTC EVO 3D
Fotografije sa sela:
Stari grad Koznik
Re: Doktorova ordinacija za umsko sado-mazohisanje
Dobre su slike, svidja mi se sto volis prirodu.
Mozda bi mogao malo bolje da “pravis” odnos zemlje i neba, na ovim prvim slikama, kao sto si uradio sa slikama starog grada Koznika kada si ga slikao izdaleka.
Nadam se da me neces pogresno razumeti. Crtanje i fotografija su ipak povezani, a meni su uvek govorili, i sa tim se slazem, da slika uvek bolje izgleda kada ima “dovoljno neba” na njoj, ako me razumes.
Pogled sa Koznika je neverovatan i lep. Tu su ti najbolje ispale one slike na kojima si uspeo da uhvatis “celinu” gradjevina, tj. da cele udju u kadar, a da nisu odsecene.
Nadam se da je bilo zabavno!
Mozda bi mogao malo bolje da “pravis” odnos zemlje i neba, na ovim prvim slikama, kao sto si uradio sa slikama starog grada Koznika kada si ga slikao izdaleka.
Nadam se da me neces pogresno razumeti. Crtanje i fotografija su ipak povezani, a meni su uvek govorili, i sa tim se slazem, da slika uvek bolje izgleda kada ima “dovoljno neba” na njoj, ako me razumes.
Pogled sa Koznika je neverovatan i lep. Tu su ti najbolje ispale one slike na kojima si uspeo da uhvatis “celinu” gradjevina, tj. da cele udju u kadar, a da nisu odsecene.
Nadam se da je bilo zabavno!
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
:: The Bronze :: Naše umotvorine
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu