Captain Jack Harkness
3 posters
:: SF :: Doctor Who
Strana 1 od 1
Captain Jack Harkness
Prvi put Kepetan Jack Harkness , covek iz 51. veka pojavljuje se devetoj epizodi prve sezone " The Emprty Child" No , iako ga vidjamo povremeno u doticnoj seriji ovaj lik je najpoznatiji po seriji Torchwood.
Po mom misljenu on je legenda od coveka i jedan od najboljih likova! Jes' da ima malo "gay staff"-a ,ali to mu je opresteno ipak je on "besmrtan" (necu da zalazim zbog cega) i dobro zna kakve su posledice kako je kada imas potomstvo koje ce na kraju da uvek umre pre tebe. Da , covek je bisexualan i licina da ne postoji veca likcina od njega..mozda samo Doktor
Re: Captain Jack Harkness
Huh, dobro je saznati da je besmrtan, posto sam ga videla da u jednoj epizodi umire.
Cini mi se da je to bila epizoda kad se bave onim brodom sto se sa njega emituje TV program (i izmedju ostalog kviz "Najslabija karika", kad, ako si najslabiji, bivas pulverizovan od strane robota...) Uglavnom, tako nekako, ne secam se bas.
Cini mi se da je to bila epizoda kad se bave onim brodom sto se sa njega emituje TV program (i izmedju ostalog kviz "Najslabija karika", kad, ako si najslabiji, bivas pulverizovan od strane robota...) Uglavnom, tako nekako, ne secam se bas.
phoenix- Q Continuum
- Broj poruka : 2715
Datum upisa : 28.08.2011
Re: Captain Jack Harkness
phoenix ::Huh, dobro je saznati da je besmrtan, posto sam ga videla da u jednoj epizodi umire.
On je Lice Boa. Secate se one epizode kada je Rose upila svu onu moc Tardisa i kada je ozivela Doctora i onda ucinila besmrtnim Jacka.
AleksaVP- Novice
- Broj poruka : 15
Datum upisa : 29.07.2013
Godina : 32
:: SF :: Doctor Who
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu