Tyrion Lanister
3 posters
:: Fantasy :: Game of Thrones
Strana 1 od 1
Tyrion Lanister
Jedini Lanister kojeg ja volim ostale bi slasno ...hmmm.... Naprosto , ovaj lik mi je izuzetno drag ,a posebno zbog toga srto je " Dr Love" za zene sumnjivog morala. Prosto me cudi kako se snalzi medju oni Lanisterima da mu se divim
Re: Tyrion Lanister
Tirion je likčina Nije toliko uobražen kao većina Lanistera
Zna da se snađe, ima mozak
Zna da se snađe, ima mozak
Teal'C- Cadet
- Broj poruka : 90
Datum upisa : 08.07.2013
Godina : 29
I ne samo to vec je cestiiji od vecinu likova. On je pravi Veliki covek zarobljen u malom telu ,za razliku od pojedinih koji mu nisu ni do kolena sto se tice cestitosti
Tyrion je apsolutno najbolji lik citavog serijala!
Moglo bi se reci da je on jedini koji je "cist i ciste casti" ili bar koliko god da je to moguce u takvom svijetu i na tom polozaju
Moglo bi se reci da je on jedini koji je "cist i ciste casti" ili bar koliko god da je to moguce u takvom svijetu i na tom polozaju
Elrond Smith- Officer
- Broj poruka : 566
Datum upisa : 12.07.2013
Хм , мислим да он не би уопште постао такав какав је да га нису сви у породици третирали као "ниже" биће и главни кривац за све је увек чак и када је спасао читав град , он ће увек за његову породицу биће недостојан имена Ланинестера Вероватно му је то било отворило очи иначе да се родио као и сви други људи био би прави Ланистер. Овако , у питању је један мали ,али велики човек у читавом серијалу!
Sta je bilo bilo je. Proslost mu je odredila buducnost kao i njegov karakter.
Bitno je kakav je sada. A sada je najbolji lik u citavoj prici
Bitno je kakav je sada. A sada je najbolji lik u citavoj prici
Elrond Smith- Officer
- Broj poruka : 566
Datum upisa : 12.07.2013
:: Fantasy :: Game of Thrones
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu